top of page

do 16 feb

|

De locatie wordt later bepaald

praktijkles 'light painting'

We maken beelden door een lampje of kleine lichtbron te bewegen gedurende een lange sluitertijd en zo met licht te tekenen. Deze les vindt buiten plaats, aangepaste kledij en een statief meebrengen.

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken

Time & Location

16 feb 2023, 20:00

De locatie wordt later bepaald

About the Event

We komen om 20u eerst samen in het lokaal boven het theathercafe voor een korte uitleg.

Bij goed weer wandelen we daarna naar het Heldenplein, het is daar  donker en rustig en dat is maar 5m wandelen van het theathercafe.

Bij slecht weer (regen) wijken we uit naar de brug onder E40 in  Rommersom (Rommersomsesteenweg, zie kaartje), daar kortbij is ook een  fietstunnel met mooie graffiti's. We doen car-pooling zodat ook de  mensen zonder auto daar geraken en terug.

De club voorziet een aantal gekleurde led-lampjes en vuurwerkstokjes om mee te 'tekenen'. Zeker meebrengen : fototoestel met statief, warme kleren, eventueel een  lampje dat je op je hoofd kan zetten zodat je licht hebt om je toestel  in te stellen. Voor diegenen die zelf ook met het licht willen tekenen,  best donkere kledij aan doen zodat jezelf  minder zichtbaar bent op de foto. Je mag natuurlijk zelf ook een lampje  of iets anders meebrengen om mee te tekenen.

Share This Event

bottom of page